Kerkük’te patlama

Kerkük’te patlama

Kerkük’te meydana gelen patlama sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti, 2 çocuk da yaralandı.

 
 Kerkük İlçeler ve Nahiyeler Polis Müdürü Tuğgeneral Serhat Kadir, “Akşam saatlerinde Kerkük’ün Bedir Mahallesi, 1 Haziran Köprüsü yakınlarında, bombanın patlaması sonucunda 10 yaşlarında bir çocuk yaşamını yitirdi aynı yaşlarda 2 çocuk da yaralandı” ifadesini kullandı.
 
Serhat Kadir, iki yaralı çocuğun hastaneye kaldırıldığını belirterek, çocuklar orada oynarken, dokundukları veya kurcaladıkları bir nesneye yerleştirilen bombanın infilak etmesiyel patlamanın meydana geldiğini tahmin ettiklerini söyledi.
 
İlçeler ve Nahiyeler Polis Müdürü Tuğgeneral Serhat Kadir, Bedir Mahallesinde yoğunlukla Arapların orturduğunu ancak hayatını yitiren çocuğun henüz hangi milliyetten olduğunu öğrenemediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.