Kendisini kamyona asarak intihar etti!

Kendisini kamyona asarak intihar etti!

Konya’da evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki Mevlüt Çankaya maddi sıkıntılar nedeniyle Konya Kamyon Garajı’da intihar ettiği iddia edildi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre CHP'li Erdal Aksünger, Konya'da bir kamyon şöförünün 'geçim sıkıntısı' nedeniyle kendini kamyonuna asarak intihar ettiğini; olay yeri fotoğrafını da paylaşarak duyurdu.

Aksünger'in kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle;

"Konya'da bir kamyon şoförü kendini asarak intihar etmiş. Çarelerin tükendiği yer burası. İnsanlar sıkıntıdan yaşanlarına son verirken "şov yapmayın" diyebilen AKP'li var. Utanın. Yazık gerçekten"

Aslen Kadıhanlı olduğu öğrenilen evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki Mevlüt Çankaya’nın borçları nedeniyle bunalımda olduğu öğrenildi.

Sputnik’in ulaştığı emniyet kaynakları ise yapılan araştırmada Çankaya’nın kayda değer bir borcu olmadığını, eşi ile boşanma aşamasında olduğunu, eşinin yaklaşık 5-6 aydır ailesinin yanında bulunduğunu söyledi.

Yaşamına son veren Mevlüt Çankaya 'nın Elazığ depremi için, sosyal medya hesabından yardım paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.

Kamyon şoförü Çankaya, "Konya ve civarından Elazığ'a yardım olursa, ücretsiz taşımaya hazırım" notunu paylaşmış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.