Kazada 5 kişi feci şekilde can verdi

Kazada 5 kişi feci şekilde can verdi

Ak Parti'nin 6. Olağan Kongresine katılmak için Van'dan yola çıkan otobüs, otomobil ile çarpıştı. meydana gelen kazada Hakkari nüfusuna kayıtlı 5 kişi hayatını kaybetti.

Ankara'da 18 Ağustos tarihinde yapılacak olan Ak Parti 6'ıncı Olağan Kongresi'ne katılmak üzere bu akşam saatlerinde Van'dan yola çıkan, otobüs, iddiaya göre karşı yönden gelen ve sürücünündireksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da yoldan çıkarken, demir yığını haline dönüşen otomobilde bulunan ve aynı aileden oldukları belirtilen 5 kişi yaşamını yitirdi.

Otobüste bulunan Ak Parti üyelerinin bulunduğu 12 kişi ise yaralandı. Kazanın ardından bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Gevaş Devlet Hastanesi ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel Lokman Hekim Hastanesi'ne götürüldü. Kaza haberini alan partililer yaralıların bulunduğu hastanelere akın etti.

Kazada demir yığını haline dönüşen otomobilde ölenlerin Hakkari nufusuna kayıtlı Yadigar Handanoğlu, Osman Handanoğlu, Aslıhan Dayan, İnci Eslen Dayan ve Zeki Dayan oldukları belirlendi.

2-572.jpg1-628.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum