Kaza yapan kamyon yol ortasında bırakıldı

Kaza yapan kamyon yol ortasında bırakıldı

Hakkari de kaza yapan kamyon yol ortasında bırakılarak kazalara adeta davetiye çıkartılıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari-Van karayolunda dört gün önce bir kamyon kum boşalttığı sırada yan yatmış sürücüsü kamyonun altında kalmaktan son anda kurtulmuştu.

Edinilen bilgiye göre kaza 20 Mayıs Cumartesi günü öğle saatlerinde Hakkari-Van Karayolu üzerinde bulunan eski çöplük (serısolan) mevkiinde meydana geldi.

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 65 NZ 004 plakalı kamyon, içindeki molozları boşaltırken yan yatması sonucu devrildi. Devrilen kamyonun altında son anda kalmaktan kurtulan sürücü yaralandı. Kazayı hafif yaralalarla atlatan sürücü Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Kaza sonucu devrilen kamyon ise yol ortasında bırakılarak yaşanabilecek olası kazalara adeta davetiye çıkartılıyor. Özellikle akşam saatlerinde trafikte seyreden araçlar için büyük tehlike oluşturan ağır tonajlı araç, kazanın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen kazanın meydana geldiği yerden kaldırılamadı.

Gerek vatandaşlar gerekse sürücüler ise duruma tepki göstererek aracın biran önce kaldırılmasını istediklerini, aksi taktirde ciddi kazalara sebep olabileceğini kaydettiler.

Kazanın meyadana geldiği alana dikkat çeken sürücüler, “ Araç her iki tarafında da uçurum olan solan virajında kaza yapmış ki burası Hakkari’nin dığer illerle tek bağlantı yolu. Buradan günde binlerce araç gelip geçiyor. Kaza dört gün öncesinde yaşanmıs olmasına rağmen araç enkazı hala yol ortasında duruyor. Daha önceleri de burada bir çok ölümcül kaza meydana gelmiş fakat herhangi bir önlem talınmamıştı. Şuan gördüğünüz araç yaklaşık dört gündür bu virajda duruyor. Karşı yönlerden gelipte aracın bulunuduğu bu tehlikeli virajda karşılaşabilecek araçların kaza yapmamalarına imkan yok. Yetkililerden bu duruma biran önce çözüm bulmalarını, aracı buradan kaldırmalarını istiyoruz” dediler.

unnamed-(1)-078.jpgunnamed-039.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.