Kayyum atanan Belediye 2 Gazeteciyi işten çıkardı

Kayyum atanan Belediye 2 Gazeteciyi işten çıkardı

Van’ın Muradiye Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Mehmet Fatih Çelikel, Muradiye belediyesi basın biriminde çalışan gazeteciler Fazıl Elçi ve Rıza Uluca’nın işine son verdi.

16 Ocak’ta Muradiye Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Tunç’un gözaltına alınması ardından 17 Ocak’ta Muradiye Belediyesi’ne İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Çelikel kayyum olarak atanmıştı.  Çelikel’ belediye basınında çalışan Fazıl Elçi ve Rıza Uluca’nın işten çıkardı.

Önce temizlik birimine, sonra işe son!

Çelikel, göreve gelir gelmez basın birimi çalışanları Fazıl Elçi ve Rıza Uluca’yı yanına çağırarak belediyenin web sitesi ile sosyal medya hesaplarını hemen dondurmalarını istedi. Daha sonra talimat veren Çelikel, basın odasını kapatarak, 2 gazeteciyi temizlik birimine verdi. Bununla da yetinilmedi ve sabah belediye yetkilileri gazetecileri arayarak “işinize son verildi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.