Kaymakam Kaşıkçı'ya veda yemeği

Kaymakam Kaşıkçı'ya veda yemeği

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İzmir’in Bergama ilçesine ataması çıkan,Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı için veda yemeği verildi.

İlçenin öğretmen evinde düzenlenen veda yemeğine İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Şube Müdürleri, okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Burada açıklama yapan Kaymakam Kaşıkçı, yemek programını düzenleyen İlçe Milli Eğitim camiasına teşekkür etti.

Kaşıkçı,”Sizler evlatlarımızı yetiştiriyorsunuz, değerlisiniz, kıymetlisiniz. Yaptığınız işin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu anlamda her zaman eğitimin içinde olduk. Eğitimdeki arkadaşlarımızın yanında olduk. Gençlerimizin daha iyi eğitim alması için gayret gösterdik. Devlet imkânlarını en iyi şekilde eğitimde kullanmaya gayret gösterdik. Büyüklerimiz artık veda zamanının geldiğini söylediler. İzmir Bergama ilçesine uygun gördüler. Bu süreçte bizimle beraber olan öğretmen arkadaşlarımıza, okul idarecilerine, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yüksekova'da ki değişim-dönüşümün adresi olarak bizler hep birlikte güzel bir gayret gösterdik. Güzel bir eğitim başlangıcı oluşturduk. Bundan sonra da inşallah eğitimdeki projeler artarak devam edecektir. Memleketin en serhat şehrinde çalıştığım için mutluyum, burada farklı insanlar tanıdığım için mutluyum. Hiçbir zaman bu yoğunluğun içine neden düştüm diye düşünmedim” dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Kaşıkçı'ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Canlı tarafından plaket verilirken, Halk Eğitim Müdürü Recep Yağan tarafından da Hakkari Kilimi hediye edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.