Kaymakam Kaşıkçı kanaat önderleri ile buluştu

Kaymakam Kaşıkçı kanaat önderleri ile buluştu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mahmut Kaşıkçı, ilçede bulunan kanat önderleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yüksekova İpek yolu üzerinde bulunan bir Kafede düzenlenen kahvaltı programına Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Uslu, Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir ve kanaat önderleri katıldı.

Kaşıkçı burada yaptığı açıklamada, “Bu zamana kadar hep şeytan taşlamışız yok şuydu, yok buydu.  Artık şeytan taşlama dönemini bitiriyoruz. Biz Yüksekova’da hizmet yapma döneminde üstüne basa basa söylüyorum hizmet yapma dönemini diyoruz. 2017-2018’de iyi çalışacağız. 2019’da şu Yüksekova’yı hepimiz tanımayacağız.  Caddesinden, sokağına, alt yapısından, üst yapısından bütün kurumlarımızın üst yapısından tamamlanmış olacağız. Buna baktığımızda Yüksekova’nın genel ve ana sorunlarını çözmüş olacağız.” dedi.

Kaşıkçı, “İşsizliğin çözmenin yollarının bir tanesi buraya organize sanayinin kurulması gerekir" dedi.
Kaşıkçı, “Türkiye’de 81 ilinde bir tane ilde sanayi organize yok. Sınırlarında tek organize sanayi olmayan yerimiz Hakkari’dir. Bütün illerimizden ya şehir merkezinden ya da ilçesinde organize sanayi vardır. Şırnak merkezinde organize sanayi yok ama Cizre’de var” şeklinde konuştu.

Kaynak:Yuksekovahalkınsesigazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum