Kayıp 4 çocuktan haber yok

Kayıp 4 çocuktan haber yok

Çanakkale'de kayıp olduğu belirtilen 4 çocuk, 200 kişilik ekiple aranıyor. Çocukların içinde olduğu aracın dere sularına kapıldığı öne sürülüy...

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde, derede suya kapılan otomobilin içinde oldukları ileri sürülen 4 çocuk için arama kurtarma çalışmaları üçüncü gününde de devam ediyor. Dünkü çalışmalar akşam havanın kararmasının ardından durduruldu. Bu sabah bölgeye gelen ekiplerin son kontrolleriyle birlikte çalışmalara yeniden başlandı.

Araçta bulunduğu iddia edilen çocukların yakınları da sabah erken saatlerden itibaren bölgeye geldi. Bugünkü çalışmalara dalgıçlar da katılıyor. Ayrıca özel metal arama dedektörleri kullanılarak söz konusu otomobilin yerinin tespit edilmesi için su altında çalışmalar yürütülecek.

Havadan da Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait bir helikopter tarafından arama ve kurtarma faaliyetleri sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.