Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Kaya son yolculuğuna uğurlandı

HDP İl Eş Başkanı Sinan Kaya’nın kanser tedavisi görürken vefat eden abisi Adnan Kaya, sosyal mesafe ve korona virüs tedbirleri kapsamında az kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP İl Eş Başkanı Sinan Kaya'nın kanser tedavisi görürken vefat eden ağabeyi Adnan Kaya’nın naaşı İstanbul Kanunu Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma hastanesinden alınarak dün akşam saatlerinde Hakkari’ye getirildi. 

Gece devlet hastanesi morgunda bekletilen merhumun naaşı, hastanede kılınan cenaze namazının ardından son kez baba evine götürüldü. Göz yaşlarının sel olduğu baba evinden tekrar cenaze aracına alınan merhumun naaşı çok az sayıda kişinin katılımıyla meydan medresesi aile mezarlığına defnedildi. 

Korona virüsü tedbirleri ile sosyal mesafeye dikkat çekilen cenaze töreninde, vatandaşlara kolonya, maske ve eldiven dağıtıldı. 

Defin işlemlerinin ardından kısa bir açıklama yapan HDP İl Eş Başkanı Sinan Kaya, korona virüsü tedbirlerine uyanların aynı hassasiyeti taziye ziyareti içinde uygulamaları çağrısında bulunarak, cenaze merasimine katılan dost ve akrabalarına teşekkür etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum