Kaya ailesinin mutlu günü

Kaya ailesinin mutlu günü

Hakkari eski genel sekreteri ve Ak Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Süleyman Kaya’nın mühendis oğlu için görkemli bir düğün töreni yapıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Özel İdaresi  eski Genel Sekreteri ve Ak Parti İl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı  Süleyman Kaya’nın İnşaat mühendisi oğlu Van’lı Turizmci Avşin Ayhan ile dünya evine girdi.

Bir halı sahada yapılan Avşin ve Erol çiftinin düğün törenine kentin tanınmış siyasetçileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderleri , siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Eski Genel Sekreter Süleyman Kaya iki gün iki gece süren düğünde töreninde misafirlerini dışarda karşılarken, düğüne katılan misafirlere Hakkari yöresinin yemekleri ikram edildi. 

Eski Genel Sekreter Kaya,  mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-022.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.