Kaya Ailesinden teşekkür mesajı

Kaya Ailesinden teşekkür mesajı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 gün önce yaşamına son veren Osman Kaya için bir teşekkür mesajı yayınlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Üç gün önce Yükekova'nın Güngör Mahallesindeki evinin önünde intihar ederek yaşamına son veren 30 yaşındaki Osman Kaya için ailesi tarafından bir teşekkür mesajı yayınlandı.

Kaya Ailesi adına paylaşılan mesajda "Bu acı günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan, kederimizi paylaşan; Toplumumuzun saygı değer kanaat önderlerine, yurt içi ve yurt dışından gelen tüm dost ve akrabalarımıza, Meslek odaları başkanları ve üyelerine, Siyasi parti temsilcilerine, Hakkari, Yüksekova ve Şemdinli'de görev yapan kamu kurumlarının kıymetli amirleri ve çalışanlarına, ilçede faaliyet gösteren dernek yöneticileri ve üyelerine, merkez mahalle ve köy muhtarlarımıza, ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarına ve her türlü desteklerini bizden esirgemeyen Yüksekova halkına şükranlarımızı sunuyoruz." denildi. 

Aile adına H.Mustafa Kaya 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.