Kavani Cafe ve Restaurant ile Berzan yemek fabrikasından bir ilk

Kavani Cafe ve Restaurant ile Berzan yemek fabrikasından bir ilk

Hakkari’de faaliyet gösteren Kavani Cafe Restaurant ve Berzan Yemek Fabrikasından yeni sezona çok iddialı giriyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili kadın girişimciler Meral Sönmez ile Fatma Karaman bir ilke imza atarak açtıkları Kavani Cafe ve Restaurant ile Berzan Yemek Fabrikasın yeni sezonda da Hakkari halkının en çok tercih edeceği mekanlardan biri olmaya aday. 

Düğün, nişan, sünnet, taziye yemekleri, mevlit ve özel günleri için kaliteli bir ortamda deneyimli personel ve şefleri ile yemekçilik sektöründe hizmet üreten Kavani Cafe Restaurant ve Berzan Yemek fabrikasında düğün sezonu ile birlikte geniş ve ferah ortamıyla sağdıç kahvaltıları verilecek.
İşletme yetkilileri, temiz ve hijyenik ortamda gıda mühendisleri denetiminde donanımlı imalathanelerinde düğün ve toplu yemeklerin profesyonel aşçıları tarafından en iyi şekilde hazırlandığı belirttiler.  

Hakkari Belediyesi bitişiğindeki Erdoğan Apartmanı Çarşı AVM’nin üst katında hizmet veren ve 25 kişinin istihdam edildiği Kavani Cafe ve Restaurant Hakkari yöresine ait yemeklerin yanı sıra dünya mutfağı, alakart, Hatay usulü ızgara, Osmanlı ve Saray Mutfağı,  ızgara çeşitleri, kiremit çeşitleri, tavuk, balık, fastfood, pizza gibi değişik yemekler ile tatlı ve içecek çeşitleri bulunuyor. 
Samet CHEF’in şefliğinde 18 yıllık deneyimi olan ustaların çalıştığı mekan, Van kahvaltısının yanı sıra kumpiri ve mezesi ile vitamin barı ile pasta ve tatlı çeşitleri ile kısa sürede Hakkari’nin en gözde mekanı oldu.  

İşletme ortağı Meral Sönmez, Hakkari’de ilk defa cafe Restaurant konseptli bir işletmenin açıldığına dikkat çekerek, hijyenik ortamda kaliteli bir hizmet verdiklerini belirtti. 

‘Yemekten sonra müşterilerimizi cafede ağırlıyoruz’ diyen Sönmez, Kavani Cafe ve Restaurant en önemli özelliğinin yemekten sonra müşterilerine çay ve kahve keyfi yaşatmak olduğunu söyledi.

1-397.jpg2-366.jpg4-259.jpg5-180.jpg6-127.jpg7-097.jpg

ff-001.png8-076.jpg9-053.jpg10-059.jpgc35362f3-0112-4b01-8cf7-010b79135218.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.