Karla Mücadeleyi Başkan Kaşıkçı yerinde takip etti

Karla Mücadeleyi Başkan Kaşıkçı yerinde takip etti

Yüksekova Belediyesi karla mücadele ekipleri öncellikle mahallelerde kar temizlemesi yaptıktan sonra, yoğun ticaret alanı ve ilçenin can damarı olarak bilinen Cengiz Topel Caddesinde karla mücadele çalışması yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

2 gün boyunca yoğun kar yağışı sonucu ilçede hayat durma noktasına gelirken, Yüksekova Belediyesi karla mücadele ekipleri öncellikle mahallelerde kar temizlemesi yaptıktan sonra, yoğun ticaret alanı ve ilçenin can damarı olarak bilinen Cengiz Topel Caddesinde karla mücadele çalışması yaptı.
 
Çalışma öncesi park halindeki araçların kaldırılması için anonslar yapılırken, araç geçişleri ise kontrollü bir şekilde gerçekleşti. Yapılan çalışma akşam saatlerinde başlayıp sabah saatlerine kadar aralıksız bir şekilde devam etti. Hummalı bir şekilde yürütülen çalışmayı Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı yerinde takip etti. Çalışma ile ilgili yeni talimatlar veren Kaşıkçı, çalışanlara da kolaylıklar diledi.
 
Çarşı Merkezinde akşam saatlerinde karşılarında Başkan Kaşıkçı’yı gören esnaflar ise yapılan çalışmalar ile ilgili kendilerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
 
Bölgede geçen çetin kış şartlarından dolayı 2 gün boyunca etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte karla mücadele ekiplerinin mahalle yollarında çalışmalara başladığını ve daha sonra Cengiz Topel Caddesinde kapsamlı temizleme çalışmalarının başlatıldığını belirten Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Biz insanımız sabah çarşıya çıktığı zaman, esnafımız iş yerini açtığında tertemiz bir çarşı ile karşılaşmalarını istiyoruz. İnsanımız rahat etsin istiyoruz. Bilindiği üzere ilçemizde Sokağa Çıkma Yasağı var ama çalışmalarımıza engel değil bu yasak. Ekiplerimiz 7/24 saat iş olduğu sürece insanımızın hizmetinde çalışmalarına devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de Yüksekova Belediyesi olarak insanımızın hizmetinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim hedefimiz insan ve insanımız için hizmet. Bunun için yola çıktık. Bundan böyle Yüksekova insanı için hizmet, hizmet diyoruz” dedi.
 
İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurtoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Çağrı Şentürk ve Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı ile birlikte çalışma alanında yer aldılar.

unnamed-(3)-010.jpgunnamed-(1)-016.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.