Karizma Show ekibi Hakkari’de gösteri yaptı

Karizma Show ekibi Hakkari’de gösteri yaptı

Bursa'dan Hakkari'ye gelen basketbol grubu 'Kardeşlik ve Spor Turnuvaları' kapsamında gösteri düzenledi. Hakkarili gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gösteride akrobatların hareketleri büyük beğeni ile izlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Hakkari'de gençlerin sportif anlamda gelişimine katkı sunmak ve porun yaygınlaştırılmasını sağlmak amacıyla Bursa ilinden Hakkari'ye gelen bir grup basketbolcu "Kardeşlik ve Spor Turnuvaları" kapsamında valilik binası önünde etkinlik düzenlendi.

Gösteri; Hakkari Vali Vekili Bekir Abacı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari Belediyesi Kültür ve Sanat İşler Müdürü Ayhan Tunç ile vatandaşlar tarafından izendi.

Lise ve üniversite öğrencilerininin yer aldığı grup, Valilik önnde kurulan yaylı minderler üzerinde sıçrayarak düzenlediği gösteriye vatandaşlar ve yaz spor okulunda eğitim gören çocuk ile gençler büyük bir ilgi ile izledi.

Yaklaşık bir saat süren etkinliğin sonunda grup üyeleri izleyiiler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gösterilerin açık alanlarda yapılmasının amacının, halkın ilgisini çekmek olduğunu kaydeden Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Reşit Güldal, organizasyonda emeği olanlara teşekkür etti.

2-564.jpg1-619.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.