Karataş ailesinden taziye teşekkür mesajı

Karataş ailesinden taziye teşekkür mesajı

Geçirdiği rahatsızlık sonrası 25 Eylül Cuma günü Yüksekova'nın Çevreli Mezrasındaki evinde hayatını 106 yaşındaki H. Mehmet Karataş'ın ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Yoncalık Köyü Çevreli (Çardivar) Mezrasında yaşayan kanaat önderi  H. Mehmet Karataş 25 Eylül günü evinde hayatını kaybetti.

İlçenin renkli simalarından 106 yaşındaki H. Mehmet Karataş'ın ailesi acılarını paylaşanlar için yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Taziyemizde acımızı paylaşan, yardımlarını esirgemeyen köyümüzün değerli sakinleri komşularımıza,, yurtiçi ve yurtdışından telefonla, maillerle ve sosyal medya aracılığı ile baş sağlığı dileklerini sunan dost ve akrabalarımıza; Başta Hakkari, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca, Derecik ve Başkale olmak üzere bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmayan dualarıyla yanımızda olan tüm bölge halkına; TEŞEKKÜR EDER, ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ...

                         KARATAŞ AİLESİ ADINA OĞLU FARUK KARATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum