Karaman ve Ataş’a tebrik ziyaretleri sürüyor VİDEO - FOTO GALERİ

Karaman ve Ataş’a tebrik ziyaretleri sürüyor VİDEO - FOTO GALERİ

Mazbatalarını alan ve dün göreve başlayan, Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Cihan Karaman ve Seher Kadiroğlu Ataş’a tebrik ziyaretleri devam ederken, belediye meclisi de ilk toplantısını gerçekleştirdi.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Pazartesi günü Merkez ilçe seçim kuruluna giderek mazbatalarını halan Hakkari Belediye eşbaşkanı Cihan Karaman ile KHK’lı olduğu için mazbatası verilmeyen Seher Kadiroğlu Ataş, dün görevlerine başladılar. 

İlk etapta belediyenin bütün birimlerini ziyaret ederek personel ile bir araya gelen Eşbaşkanlar bir yandan da halkın tebriklerini kabul ediyorlar. 

Dün ve bugün çok sayıda vatandaşın ve esnafın ziyaret ettiği eşbaşkanları bugün ise mahalle muhtarları ziyaret etti. 

Eşbaşkanlara görevlerinde başarılar dileyen mahalle muhtarları, yeni dönemde Hakkari için birlikte çalışılması gerektiği mesajını verdiler. 

Karaman ve Ataş ise Hakkari’de mahalle muhtarlık seçimlerinin büyük rekabete rağmen sorunsuz geçmesinin sevindirici olduğunu vurgulayarak, mahalle muhtarlarına görevlerinde başarılar dilediler. 

Bir yandan tebrikleri kabul eden belediye eşbaşkanları diğer yandan da belediye işlerinin aksamaması için çalışmalarına başladı. Belediye meclisi bugün ilk toplantısını Eşbaşkan Cihan Karaman başkanlığında gerçekleştirdi. 

Meclis toplantısı öncesi kısa bir açıklama yapan Eşbaşkan Cihan Karaman, Hakkari Belediye Meclisinin yaklaşık üç yıl sonra ilk toplantısını gerçekleştirdiğini söyledi. 

Karaman, halkın iradesinin ve renginin yansıdığı meclisin bu dönem alacağı kararların çok önemli olduğuna dikkat çekerek, önceliklerinin Hakkari halkına hizmet etmek olduğu mesajını verdi. 

Belediye meclis toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum