Karahanlı'dan Irkçı saldırıya sert tepki!

Karahanlı'dan Irkçı saldırıya sert tepki!

CHP Hakkari il başkanı Aytekin Karahanlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun, Ankara'da katıldığı asker cenazesinde uğradığı saldırıyı lanetlediklerini söyledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Saldırıyı kınayan Karahanlı, eylemin bir provokasyon olduğunu belirtti.

Karahanlı; ''CHP Genel Başkanımız  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara Çubukta katıldığı bir Şehit Cenazesinde yapılan bu örgütlü ve hadsiz saldırıyı ve provakatif eylemi şiddetle kınıyorum.Yazıklar olsun Şehide Saygı kalmamıştır. Şehit hepimizin Şehidi, Bu Ülkenin Huzurunu Birliğini ve Beraberliğini bozmaya hiç kimsenin hakkı yoktur ve hiç kimseninde haddi de değildir. Kardeşi kardeşe kışkırtanlar kazdıkları kuyuya kendileri düşeceklerdir.Tek amacı ve gayesi Ülkesi ve Halkı olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yanlız değildir'' denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.