Kanada'ya Götürülmek İstenilen Afyon Sakızı Ele Geçirildi

Kanada'ya Götürülmek İstenilen Afyon Sakızı Ele Geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PTT ile Kanada’ya uyuşturucu madde sevkıyatı yapmak isteyen bir kişi suç üstü yakalandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçunu önlemeye yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Yüksekova ilçe merkezindeki PTT kargo taşımacılığı kullanılarak Kanada'ya uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisi edinilmesi üzerine yapılan operasyon neticesinde, kargo şubesi içerisinde bulunan şahsın üzerinde ve yanında bulunan karton kutu içerisinde yapılan aramada, 1,5 kilogram uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı değerlendirilen afyon sakızı ele geçirilmiştir. Şahıs gözaltına alınmış olup konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.