Kaldırımlardaki Kar Birikintileri Şehir dışına Taşınıyor

Kaldırımlardaki Kar Birikintileri Şehir dışına Taşınıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Belediye Başkanlığının karla mücadele seferberliği devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

Yüksekova Belediyesi, Karla mücadele ekibinin ilçede başlatmış olduğu kar temizleme seferberliği kapsamında İpek yolu, Şemdili yolu ve Dağlıca yolunda bulunan kaldırımlarda eş zamanlı çalışma yürütülüyor.  Vatandaşların yaya geçidi olan kaldırımların, kardan tamamen arındılıncaya kadar çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Araç Sevk ve Bakım amiri Ahmet Tozun, “Daha önce bellirttiğimiz gibi tüm mahalle yolları, yoğun yaşam alanaları ve çarşı merkezini temizledikten sonra caddelerimize ait kaldırımları kardan temizleyerek vatandaşlarımızın yaya geçişlerini kolaylaştırmak adına mesai gözetmeksizin her gün aralıksız bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu çalışmalarımız programımız neticesinde planlı bir şekilde devam edecektir” dedi.

unnamed-(3)-012.jpgunnamed-(4)-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.