Kadın derneklerinden Hakkari Barosuna ziyaret

Kadın derneklerinden Hakkari Barosuna ziyaret

Ankara, Hakkari ve Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren kadın derneklerinin temsilcileri Hakkari Barosu Başkanı Zeydin Kaya'yı ziyaret ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Barosu Başkanı Avukat Zeydin Kaya Ankara ve Hakkari ile ilçlerinde faaliyet gösteren çeşitli kadın derneklerinin temsilcilerini kabul etti.

Ziyarete, merkezi Ankara'da bulunan Dünya ve Anadolu Dernekleri Toplumsal Destekleme Federasyonu Genel Başkanı ve Kadınları Toplumsal Destekleme Derneği Başkanı Müjgan Erdem,  Kamer Vakfı Hakkari Şubesi Başkanı Zozan Selimoğlu, Hakkari Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sevda Keskin, Ankara Barosundan Av. Şadan Tutumlu, Yüksekova Kadınları Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği Başkanı Hatice Teymir, Yüksekova Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Esengül Pınar Özcan, Aile Destek Merkezi Müdürü Zübeyde Özcan, Reng-i Hakkari Topluluğundan Ümmihan Keskin ve beraberindeki kadınlar katıldı.

Misafirlerini kapıda karşılayan başkan Kaya, ziyarete gelen kadın derneklerinin temsilcileri ile yakından ilgilendi.

Ziyarette kadın sorunları, kadınların istihdam sorunu, kadın derneklerinin faliyetleri hakkında Başkan Kaya ile bilgi alışverişi yaptılar.

1-862.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.