Kadıköy karıştı, derbi yarıda kaldı: Maç tatil edildi

Kadıköy karıştı, derbi yarıda kaldı: Maç tatil edildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-2 berabere biten ilk maçın rövanşında Fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşıyor.

Beşiktaşlı futbolcu Pepe, 30. dakikada Josef de Souza'ya yaptığı faul sonrasında gördüğü kırmızı kart ile oyundan atıldı. Bu pozisyonda Caner Erkin de hakeme itirazdan dolayı sarı kart gördü.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz berabere bitti. Derbide son olarak Tolga Zengin'in yedek kulübesinin arkasında olan taraftarlarla yaşadığı tartışma büyüdü.

Şenol Güneş ve Oğuzhan'ın uzaklaştırmaya çalıştığı Tolga Zengin sakinleşmeyince ortalık iyice gerildi. Bu arada Şenol Güneş kafasına gelen madde sonrasında yerde kaldı. Maçın hakemi Mete Kalkavan sahayı terk etti.

Şenol Güneş'in başına 5 dikiş atıldı. Şenol Güneş soyunma odası koridorlarında da baygınlık geçirdi ve doktor müdahale etti.

Gelen ilk bilgilere göre ise çıkan olaylar nedeniyle maç tatil edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Şenol Güneş'in hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.