Kaçırılmayacak Sianji Fırsatları

Kaçırılmayacak Sianji Fırsatları

Bodrum Turgutreis bölgesinde bulunan, tatili sağlık konseptiyle birleştirmiş olan 5 yıldızlı SianjiWellBeing Resort Hotel tatilini burada yapacak konuklarına birçok fırsatlar sunuyor.

Bodrum Turgutreis bölgesinde bulunan, tatili sağlık konseptiyle birleştirmiş olan 5 yıldızlı SianjiWellBeing Resort Hotel tatilini burada yapacak konuklarına birçok fırsatlar sunuyor.

Erken rezervasyon tarihleri içinde geçerli olacak şekilde World kartta %40'a varan indirim, 25.09.2018 ile 31.12.2018 tarihleri arasında yapılacak konaklamalar için Zubizu fırsat uygulamasında 2 kat puan kazanımı, enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında 1 Kasım- 31 Aralık 2018 tarihleri arasında indirim; ayrıca 1 Ocak-31 Mart 2019 tarihleri arasında tüm oda tiplerinde indirim sunmaktadır.

Fiyatlar ve erken rezervasyonlarla ilgili fırsatları dışında otelin, sağlık paketleriyle ilgili olarak da birçok fırsatı bulunuyor.

Junior Sağlık Paketi

Bu paketten faydalanacak olan konuklar 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olacak şekilde + indirimle JuniorSuit odalarda konaklama yaparak, 80/20 Alkaline Diyet Programı veya Master Detoks paketiyle kış boyu hem bağışıklığı güçlendirme hem de yaza fit bir vücutla girme şansını yakalayacaklar.

Suit ve Villa Sağlık Paketi

Bu sağlık paketinden faydalanacak olan konuklar suit ve villa odalarda kalarak aynı şekilde 80/20 Alkaline Diyet Programı veya Master Detoks Sağlık Paketinden faydalanacaklar. Aynı şekilde 31 Aralık 2019 tarihine kadar + indirim bu paketlerde de geçerli olacaktır.

80/20 Alkaline Diyet Programı

Sağlık Paketlerinde yer alan 80/20 alkaline diyet programında alkaline menüler, vücut analizi, uzmanlarla görüşmeler, sağlıklı yaşam seminerleri, sınırsız su, meyve ve bitki çayları, fitness, yoga, pilates, masa tenisi, basketbol, tenis kortları, su jimnastiği, sauna, Türk hamamı, kapalı, açık havuz ve ısıtmalı deniz suyu havuzu kullanımı mevcuttur.

Master Detoks Programı

Master Detoks Programında ise detoks yiyecek ve içecekleri, detoks hediyeleri, detoks ağırlıklı beslenme ve detoks uzmanlarıyla görüşmelerle birlikte diğer tüm olanakların kullanımı mevcuttur.

Sianji fırsatları bu paketlerle sınırlı Sağlık paketlerine ilaveten 21 Ocak-1 Şubat 2019 tarihleri arası sömestr paketi, hafta sonu paketi, balayı paketi ve yeni yıl paketleri ve bu paketlerde birçok sürprizleri bulunan otel konuklarının mutluluğu için gereken tüm detayları düşünmektedir.

Hem tatil yapıp, hem sağlıklı bir yaşam için birçok olanaktan faydalanabileceğiniz otel, daha sağlıklı bir yaşam adına konuklarının ufkunu açmakta ve onları bilinçlendirmektedir. Hayal gücünü zorlayan ve hiç bitmeyen Sianji fırsatları sizin de yaşam kalitenizi ve mutluluğunuzu arttıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.