Kabine dışı kalan Tuğrul Türkeş'ten ilk mesaj

Kabine dışı kalan Tuğrul Türkeş'ten ilk mesaj

Kabine revizyonunun ardından Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş kabine dışında kalmıştı

​Başbakan Binali Yıldırım,  partili cumhurbaşkanlığı sisteminin kabul edildiği 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumundan sonra uzun süredir beklenen kabine değişikliğini bugün açıkladı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın iki saatlik görüşmesinden sonra açıklanan kabineye göre,  15 bakan yerinde kalırken 6 yeni bakan kabineye girdi. 5 bakanın görev yeri değişti. En büyük sürpriz, 7 Haziran seçimleri sonrası MHP'den istifa ederek Ak Parti'ye geçen ve Başbakan Yardımcılığı görevini yürüten Tuğrul Türkeş’in kabine dışında kalması oldu. 

Kabine revizyonunun açıklanmasının ardından  Tuğrul Türkeş, sosyal medya hesabı twitter üzerinden konuya ilişkin açıklamada bulundu. Türkeş paylaşımında, “Yeni Bakanlar Kurulu, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Görev alan tüm arkadaşlarımıza muvaffakiyetler diliyorum” mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.