Jandarma Genel Komutanı Çetin Hakkari'de

Jandarma Genel Komutanı Çetin Hakkari'de

Hakkari, Şırnak ve Van'da devam eden askeri operasyonları denetlemek için Hakkari'ye gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, çarşı merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari, Van ve Şırnak kırsalında devam eden "Kıran Operasyonu" kapsamında Hakkari'ye gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Bulvar ve Cumhuriyet caddelerinde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet etti.

Hakkari Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'nun eşik ettiği Çetin, ziyaret sırasında, çevrede bulunan çocuklara hediye dağıttı.

Orgeneral Çetin, Hakkari'de bulunmaktan memnun olduğunu belirti.

op1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum