İYİ Parti Hakkari teşkilatı, İmamoğlu ile İstanbul’da buluştu

İYİ Parti Hakkari teşkilatı, İmamoğlu ile İstanbul’da buluştu

İYİ Parti Hakkari il teşkilatı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İYİ Parti, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermesinin ardından seçim çalışmaları için harekete geçti.

İYİ Parti Hakkari il başkanı Yıldırım Örnek başkanlığında Beylikdüzü Atatürk kültür merkezinde bir araya gelen partililer, Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

“Dünyanın merkezi İstanbul olduğu belirten İYİ Parti Hakkari il başkanı Yıldırım Örnek şöyle konuştu;

“Biz, İYİ Parti Hakkari il teşkilatı olarak, 6 Mayıs'ta gasp edilen millet iradesinin, 23 Haziran'da sandıkta tekrar tecelli etmesi için var gücümüzle çalışacağımızı, demokrasiye olan inancın ülkemizde kaybolmaması için her türlü mücadeleyi vereceğimizi buradan kamuoyuna duyururuz. Milletin sayın İmamoğlu'na teslim ettiği emanetin, tekrar kendisine verilmesi için her türlü katkıyı vereceğimizi kamuoyunun bilmesini isteriz'' dedi.

Toplantıya, Eski Devlet Bakanı ve İYİ Parti Genel başkan Yardımcısı Diyarbakır milletvekili Salim Ensarioğlu ve partililer katıldı.

b9570b9f-ed88-4e41-832e-04b5bc97daea.jpg0c30cc25-2227-49ec-87f4-11c506334c99.jpga92232e0-793a-4f5f-80dc-6c3518424051.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.