İYİ Parti, Çukurca'da çalışmalara devam ediyor!

İYİ Parti, Çukurca'da çalışmalara devam ediyor!

İYİ Parti Hakkari'nin Çukurca ilçesinde seçim çalışmalarına hız verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, İYİ Parti Çukurca ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Hakkari il başkanı Yıldırım Örnek, Çukurca ilçe başkanı Zeki Ertunç, Çukurca belediye başkan Adayı Turan Doğan, Gençlik kolları başkanı Muzaffer Sevmiş, Merkez teşkilat başkanı Musa Sevmiş ve beraberindeki partililer Çukurca ilçesine gelerek seçim çalışmalarına destek verdiler. 

Çukurca'daki seçim çalışmalarına ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Hakkari il başkanı Yıldırım Örnek, ''İlçe yönetimimizle beraber Çukurca’da esnaf ziyaretinde bulunup halkımızla bir araya geldik" dedi. 

Ziyaretlerden sonra Partililer Üzümlü (Deştane) ve Narlı (Bıyadır) köylerinde vefat eden, Yıldız ve Seven ailelerinin taziyesine katıldı.

1-20190313181102.jpg2-959.jpg3-747.jpg4-589.jpg6-311.jpg5-411.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum