'İTO Başkanı'nı ihmal öldürdü'

'İTO Başkanı'nı ihmal öldürdü'

'57 yaşında ölen İTO Başkanı Çağlar, o gece hastaneye gitti, 'gazın var' denilerek eve gönderildi'

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın ölümüyle ilgili  şaşırtıcı bir iddia ortaya attı.

Munyar'ın iddiasına göre, Çağlar o gece kalp şikayeti ile Koşuyolu'nda bir hastaneye gitti. Yapılan kontrollerin ardından "Gazın var"denilerek eve gönderildi.

DİZİDE OYNAMIŞ 

İşte Vahap Munyar, 'Hatırası Payitaht'ta kaldı' başlıklı yazısına şöyle başladı:"İstanbul Ticaret Odası Başkanı, 57 yaşındaki İbrahim Çağlar hayatını kaybetti. Haber, iş dünyasını yasa boğdu. Oysa daha pazar gecesi TRT 1’de yayımlanan ve İTO’nun ‘Payitaht’ dizisinde kuruluşuyla ilgili bölümde çekinerek oynamış, ‘Artistlik yapıyor diyecekler’ kaygısı yaşamıştı."

EŞİ ARACA DÖNDÜĞÜNDE BAYGIN BULDU

Çağlar iddialarını yazının ilgili bölümünde şu ifadelerle sıraladı: "Çağlar, pazar sabahı “Payitaht” dizisinin setine eşi, çocuğu ve torunuyla birlikte gitti. Akşam saatlerinde evine döndü. Gece 01.00 dolayında kolunda uyuşma, göğsünde ağrı hissetti. Eşiyle birlikte Koşuyolu’ndaki bir özel hastaneye gitti.Nöbetçi doktorlar Çağlar’ı muayene etti, EKG çekti, bir aksilik görünmediğine karar verdi: 'Gaz sıkışması olabilir. Size gaz sıkıntınızı çözecek bir ilaç yazalım.'Eşinin kullandığı arabayla nöbetçi eczaneye yöneldiler. Eşi ilacı alıp döndüğünde Çağlar’ı başı önünde, kendinden geçmiş buldu. Hemen aynı hastaneye döndü. Kalp masajıyla müdahale sonrası Çağlar, aynı hastanenin Bağcılar’daki merkezine yönlendirildi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.