İstismar sanığı baba tutuklandı

İstismar sanığı baba tutuklandı

3 kızını istismar eden baba S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin’de 3 kızını istismar eden S. D’nin tutuksuz yargılandığı dava Mersin 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşma öncesinde adliye koridorunda bekleyen tarafların sözlü sataşması kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 1 kişi yaralanırken, 5 kişi de gözaltına aldı.

Davaya tutuksuz yargılanan S.D ve şikâyetçi olan 3 kızı katıldı. Kimlik tespitiyle başlayan duruşmada söz hakkı alan sanık S.D, yaşananları inkar ederek kendisine iftira atıldığını söyledi. Sanık S.D kendisine para için iftira edildiğini iddia etti.

Duruşmada ifade veren tanıklar ise, isnat edilen suçun yaşandığını ve bu olayları duyduklarını belirtti.

Davacı olan 3 kız kardeşin avukatı Pınar Dokuz ise, “Çoktan tutuklama olması gereken bir duruşmaydı. Sanığın delil karartma girişimleri oldu. Mahkeme heyetinde de suç şüphesi oluştu ve en azından ilk duruşmada tutuklandı” dedi.

Sanık S.D tutuklanarak cezaevine gönderilirken, dosyadaki eksik hususların giderilmesi için duruşma 16 Eylül tarihine ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.