İstanbul'da helikopter düştü: 4'ü Rus 5 ölü

İstanbul'da helikopter düştü: 4'ü Rus 5 ölü

Büyükçekmece'de Eczacıbaşı Gruba'na ait bir helikopter düştü. Ulaştırma Bakanlığı, helikopterin Büyükçekmece'deki televizyon kulesine çarpıp düştüğünü açıkladı. Kazada dördü Rus beş kişi hayatını kaybetti.

ECZACIBAŞI'NDAN YAZILI AÇIKLAMA

Eczacıbaşı Holding'den Büyükçekmece'deki helikopter kazasına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, Eczacıbaşı Havacılık AŞ’ye ait olan helikopterin, alınan izinlerin ardından bugün öğleden önce Bozüyük’e gitmek üzere havalandığı, ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 11.30’da Büyükçekmece'de düştüğü belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Helikopterde Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen, Rusya’daki bölge satış yöneticilerimizden Aleksandr Vanin, Rus misafirleri Igor Kochergin, Luidmila Chuprova ve Elena Badragan ile pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut bulunmaktaydı. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. Hepimizi derinden üzen bu kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz."dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.