İstanbul Hakkarililer Derneği başkanı Şemsettin Demir'in büyük başarısı

İstanbul Hakkarililer Derneği başkanı Şemsettin Demir'in büyük başarısı

İstanbul Hakkarililer Derneği başkanı Şemsettin Demir ve Siirtli iş adamı Ramazan Kümek'in desteğiyle İstanbul'da Hakkarililer için dernek binası hizmete soktu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Siirtli işadamı Ramazan Kumek’in 5 yıl için bağışladığı arazi üzerinde kurulan İstanbul Hakkarililer Derneği Misafirhanesi’nin yapımı sürerken, dernekten Hakkarili iş adamlarına yardım çağrısı geldi. 

İstanbul’da bulunan Hakkarililerin yıllardır kalacak bir yeri olmaması şikayet konusu olurken, İstanbul Hakkarililer Derneği başkanı Şemsettin Demir'in girişimi ile Siirtli İş Adamı Ramazan Kumek boş bir arazisini 5 yıllığa derneğin misafirhanesi yapılması için bağışladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Misafirhanenin inşaatı için yaklaşık 600 bin TL’lik destekte bulundu. 

Yüksekovalı Gazeteci Senar Yıldız’ın görüntülediği misafirhane inşaatında hummalı çalışmalar devam ederken, İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir ve Siirtli iş adamı Ramazan Kumek  Hakkarili iş adamlarına diğer eksikler için yardım çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.