İsrail'in Gazze saldırılarında ölenlerin sayısı 103'e yükseldi

İsrail'in Gazze saldırılarında ölenlerin sayısı 103'e yükseldi

İsrail'in Gazze'ye 10 Mayıs'ta başlayan ve bugün de devam eden saldırılarında vefat edenlerin sayısı 103'e, yaralı sayısı da 580'e çıktı.

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 9'u çocuk, 3'ü kadın olmak üzere 16 kişinin daha ölmesiyle toplam vefat sayısı 103'e yükseldi.

İsrail ordusu Ramazan Bayramı'nda da Gazze Şeridi'ni vurmaya devam ediyor. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, saldırılarda 9'u çocuk, 3'ü kadın 16 kişinin daha öldüğünü açıkladı. Gazze Şeridi'nde 10 Mayıs'ta başlayan saldırılarda ölenlerin sayısı 103'e yükseldi.

Bakanlığın açıklamasında saldırılarda ölenlerin 27'sinin çocuk, 11'inin kadın olduğu, yaralı sayısının da 580'e ulaştığı aktarıldı.

Bakanlık, daha önce yaptığı açıklamada Gazze'deki ölü sayısını 87, yaralı sayısını da 530 olarak duyurmuştu.

Hava saldırıları nedeniyle Gazzeliler, bayramın birinci gününde adeta evlerine hapsoldu, sokaklar sessizliğe büründü. İsrail saldırıları nedeniyle büyük camilerde bayram namazı kılınamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.