İsrail askerleri 2'si çocuk, 3 Filistinliyi öldürdü

İsrail askerleri 2'si çocuk, 3 Filistinliyi öldürdü

Gazze'de düzenlenen 'Milyonluk Toprak ve Dönüş Yürüyüşü’ gösterisine ateş açan İsrail askerleri, 2'si çocuk 3 Filistinliyi öldürdü.

Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin tüm Filistinlilere katılım çağrısı yaptığı ‘Milyonluk Toprak ve Dönüş Yürüyüşü’ gösterilerine katılanlara İsrail’in tepkisi yine çok sert oldu.

Düzenlenen gösteriler sırasında İsrail askerlerinin açtığı ateşte 3 Filistinli hayatını kaybetti, 200’den fazla Filistinli de yaralandı.

Filistin Haber Ajansı WAFA, İsrail askerlerin açtığı ateşte 20 yaşındaki Mohammed Jihad Saad, 17 yaşındaki Tamer Hashim Abu Al-Khair ve 17 yaşındaki Adham Nidal Sakr Amara’nın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ajans İsrail askerlerinin hedef gözeterek açtıkları ateşte. aralarında onlarca çocuk ve kadının da bulunduğu 200’den fazla Filistinlinin de yaralandığını duyurdu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.