İspanyol Paça Tayt Modelleri

İspanyol Paça Tayt Modelleri

Dar paça tayt modellerinden sonra en çok tercih edilenler arasında İspanyol paça tayt modelleri yer alıyor.

Dar paça tayt modellerinden sonra en çok tercih edilenler arasında İspanyol paça tayt modelleri yer alıyor. Diz altından itibaren açılmaya başlayan ve topuğa kadar uzanan İspanyol paça kısmı bir hayli güzel görünüme sahiptir. Esnek kumaşlardan, triko kumaşlardan ve likralı kumaşlardan tasarlanan İspanyol paça modeller nostaljik bir havaya da sahiptir.

Esnek İspanyol Paça Tayt Modelleri

Esnek şekilde bel kısmından oturarak inen İspanyol paça tayt modelleri, günlük kombinler kullanılıyor. Daha çok bahar aylarında ve kış aylarında tercih edilen bu tayt modellerinin üst kısımları dardır. Ancak paça kısımları İspanyol kesime sahip olduğu için geniş ve bol şekilde iner.

İspanyol Paça Tayt Fiyatları

İspanyol paça tayt modelleri modaya ve kombinlere her zaman damgasını vurmakta olan modellerdir. Fiyatları ideal olan ve herkes tarafından kolaylıkla alınabilen bu tayt modellerine sizler de sahip olmak için https://www.hadisegiyim.com.tr/ispanyol-paca-tayt-196 adresine tıklayabilirsiniz. Online alışverişin en güvenilir adreslerinden olan Hadise Giyim ile tanışmaya ve alışverişlerin keyfini çıkarmaya hazır olun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.