İŞKUR Hakkari'de 2 bin kişiyi işe alacak

İŞKUR Hakkari'de 2 bin kişiyi işe alacak

İŞ-KUR Hakkari il Müdürlüğü, değişik kurumlarda çalıştırılmak üzere 2 bin kişiyi işe alacak.

İŞ-KUR'a müracaat edenlerin 18 yaşını doldurmuş olması, herhangi bir yerde sigortalı olarak başvuru tarihinden itibariyle çalışmamış olması gerektiği belirtildi. Konuyla ilgili Ak Parti Hakkari il başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Geçmişte Hakkari İşkur bünyesinde değişik kurumlara yerleştirilen İŞKUR Typ alımlarına il Başkanımız Sayın Emrullah Gür’ün yüksek gayreti sonucu Hakkari ilimiz için alınacak kişi sayısı 2 bin kişiye çıkarılmıştır.  Hakkari ilimize  Pozitif bir destek sunan ve 2 bin kişiye istihdam kapısını sağlayan saygıdeğer Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı sayın Jülide Sarıeroğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin’e Hakkari halkı adına yürekten teşekkür ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum