İş makinası TIR'dan midibüsün üzerine düştü

İş makinası TIR'dan midibüsün üzerine düştü

Ağrı'da TIR üzerinde bulunan vinç midibüsün üzerine düştü: 7 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.

 Ağrı’nın Hamur ile Tutak ilçeleri arasındaki karayolunda seyir halindeki TIR’ın üzerinde bulunan iş makinesi, yanından geçen midibüsün üzerine düştü. Kazada 7 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Kaza bugün saat 16.20 sıralarında Ağrı’nın Hamur ile Tutak ilçeleri arasında çift şeritli yolda meydana geldi. 63 K 3279 plakalı TIR’ın dorsesi üzerinde bulunan iş makinesi, Ağrı’dan Patnos ilçesine doğru giden 65 ET 520 plakalı midibüsün üzerine düştü. Hamurderesi mevkisinde iş makinesinin düştüğü midibüsün sürücü tarafı arka tekere kadar hurdaya döndü. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi parçalanarak öldü, 3 kişi ağır 11 kişi de yaralandı.

TIR SÜRÜCÜSÜ ORTADAN KAYBOLDU

Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçenler yaptı. Midibüsteki bazı kişiler de çevreye fırlayıp yaralandı. 11 yaralı, kaza yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası TIR sürücüsü, dorseyi bırakıp ortadan kayboldu.

Görgü tanıkları, TIR’ın hızlı girdiği virajı alamayınca üzerinde taşıdığı iş makinesini savurduğunu anlattı.

Valilik ise kazaya ilişkin yaptığı açıklamada “İlimiz Tutak İlçesi sınırları içerisinde Ağrı- Van karayolu üzerinde bir TIR ile minibüsün çarpışması sonucu 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3’ü ağır olmak üzere 11 vatandaşımız da yaralanmıştır” dedi.

255.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.