İş-Kur’dan Yüksekova’da Kadınlara Seramik Kursu

İş-Kur’dan Yüksekova’da Kadınlara Seramik Kursu

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Yüksekova ilçesinde dezavantajlı gruplar arasında yer alan, kadınlara yönelik 51 günlük seramik İmal İşçisi kursu açtı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İŞ-KUR Hakkari İl Müdürlüğü, Yüksekova Halk Eğitim Müdürlüğü, Yüksekova Kadınları Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği paydaşlığı ile işsizlikle mücadele kapsamında kadınlara yönelik düzenlenen kurs 51 gün sürecek.

Kursiyerleri ziyaret eden Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Doğan ve İş ve Meslek Danışmanı Mehmet Hasan Balin;  eğitmenlerden eğitim süreci hakkında bilgi aldı.

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya kurum olarak finansal destek verdikleri seramik kursları ile dezavantajlı kesimler arasında yer alan kadınların istihdamını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kızılkaya, işsizlikle mücadele kapsamında dezavantajlı kesimleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

1-20200109215735.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum