İŞ-KUR Yüksekova'da istihdam garantili kurs açtı

İŞ-KUR Yüksekova'da istihdam garantili kurs açtı

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Yüksekova ilçesinde 14 kişinin istihdam edildiği bir kurs açtı. İstihdam garantili kurs 4 ay sürecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Yüksekova merkeli GKS Plastik Üretim firmasının işbirliği ile Plastik Rotasyonel Kalıplama Operatörü meslek dalında 14 kişinin istihdam edildiği 4 aylık istihdam garantili kurs açıldı.

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu Hakkari İl Müdürürü Ahmet Kızılkaya ve  Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Koca ile GKS Plastik Üretim İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firması yetkililerinden Kemal Yüzgeç ve Salih Akdoğan arasında protokol imzalandı.

Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Ahmet Kızılkaya, Plastik Rotasyonel Kalıplama Operatörü mesleğinde açılan kursu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

1-839.jpg2-766.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.