İŞ-KUR Müdürü Kızılkaya'dan Keskin'e ziyaret

İŞ-KUR Müdürü Kızılkaya'dan Keskin'e ziyaret

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin'i makamında ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ziyarette, İŞKUR'un engellilere yönelik projeleri hakkında bilgiler veren Kızılkaya, İŞKUR'un engellilere hizmetlerde öncelik sağladıklarını söyledi.

Kızılkaya, İŞKUR olarak yüzde 40 ve üzerinde engelli raporu olan iş arayanların engelli kaydını yaptıklarını ve kayıtlı iş arayanlara İş ve Meslek Danışmanı atadıklarını belirterek, "Engellilerimiz kendilerine atanan danışmanı ile görüşerek iş arama sürecinde destek alabiliyorlar. Kendi işinin patronu olmak isteyen engellilere ise toplam 50 Bin TL hibe desteği sağlıyoruz. Ayrıca engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak girişimcilik kursları düzenledik, Meslek edinmek isteyenler içinde Mesleki Eğitim Kursları açılacaktır. Detaylı bilgi için Engellilerimizi Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüze bekliyoruz" diye konuştu. 

Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut  Keskin'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çalışma ve İş  Kurumu’nun engellilere yönelik yaptıkları çalışmalardan dolayı Kızılkaya'ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.