İŞ-KUR Çalışanlarına eğitim semineri verildi

İŞ-KUR Çalışanlarına eğitim semineri verildi

Yüksekova Belediyesi bünyesinde çalışan İŞKUR çalışanlarına, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Eğitim Semineri verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Yüksekova Belediyesi bünyesinde görev yapan 190 İŞKUR çalışanına, 50.Yıl İlköğretim Okulu Toplantı Salonunda eğitim semineri verildi.
 
Seminere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İskender Akdoğan, 50.Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Nusret Bozkurt ve TYP kapsamında çalışan personeller katıldı.
 
Seminerde İŞKUR çalışanlarına; “İş Verimliliğinin Artırılması, Kişisel Gelişim, Uyulması Gereken Kurallar, Çalışma Düzenleri” gibi konularda bilgilendirme yapıldı.
Eğitim Seminerlerinin her hafta düzenli yapılması için İŞKUR çalışanlarına eğitim seminerlerine katılımın sağlanması uyarısında bulunuldu.
 
Daha sonra söz alan işçiler dilek ve temennilerini ilettiler. Toplantı sonrası İŞKUR elemanları, İŞKUR Müdürlüğü’ne ve Yüksekova Belediyesine kendilerine böyle bir çalışma ortamı sağladıkları için teşekkür ettiler.

unnamed-(2)-087.jpgunnamed-(1)-110.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum