İş insanı Demir: Tekin adayımız değil!

İş insanı Demir: Tekin adayımız değil!

Hakkari Bağımsız Belediye Başkan adayı Ak Parti eski İl başkanı Metin Tekin’e Pinyanişi aşiretinin çeşitli kesimlerinden ‘Adayımız değil destek vermiyoruz’ açıklamaları yapılıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimleri takvimi işlemeye devam ederken, seçime sayılı günler kala bağımsız adaylığını açıklayan ve seçim kuruluna adaylık başvurusu yapan Ak Parti Eski il başkanı Metin Tekin’ Pinyanişilerin çeşitli kesimlerinden ‘Adayımız değil destek vermiyoruz’ tepkileri gelmeye başladı.

Hakkarili Demir ailesi adına açıklama yapan iş insanı Kazım Demir, 31 mat 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde bağımsız belediye başkan adayı Metin Tekin’inin yapmış olduğu ‘Pinyanışı aşıreti beni destekleyecek’ söylemini yanlış buluyorum. Biz Demir ailesi olarak kesinlikle kendisini desteklemiyoruz. Kaldı ki Pinyanışi aşiretinden hiçbir kanat önderi ve ya her hangi bir aşiret büyüğümüz kendisine destek vermemişti.  Adaylığı tamamen kendi şahsı ile ilgili olup Ak Parti’ye kırgınlığı ile ilgili olduğunu düşünüyoruz.  Aile olarak tarafımız belli, yolumuz bellidir” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum