İş adamı Ölmez İstikbalimiz için ‘evet’ diyeceğiz

İş adamı Ölmez İstikbalimiz için ‘evet’ diyeceğiz

Hakkarili İş Adamı İsmet Ölmez, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için 'evet' oyu kullanacaklarını açıkladı

Hakkarili İş Adamı İsmet Ölmez , Mecliste kabul edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunulan Anayasa değişikliğine evet diyeceğini söyledi.

 Konuyla ilgili Hakkari Objektif Habere açıklamalarda bulunan Ölmez, "Ülkemizde 16 Nisan’da yapılacak olan tarihi referandum için Hakkarili olarak ’Evet’ diyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti halkı 16 Nisan’da tarihi bir karar için referandum yapacak ve sandık başına gidecektir. Yapılacak olan bu referandum Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk halkı için tarihi bir önem arz etmektedir, dedi.

TÜM MAZLUMLAR ADINA

Ölmez, Devletin bekası için, darbe çağrısına fırsat vermemek için, Türkiye'yi kaos ve kriz ortamına sürüklememek için, vesayetin sona ermesi ve istikrar için, milli irade için, sırtını teröre dayayan yurt dışındaki hainlere karşı durabilmek için Filistin ve Suriye'deki mazlumlar için, Türkiye'yi koalisyonlara mahkum etmemek için, çocuklarımızın geleceği için, toplum olarak hak ettiğimiz refah seviyesine ulaşmak için, 'evet' diyorum. Hükümet sistemi değişikliğini rejim değişikliği gibi lanse etmeye çalışan 'hayır'cılara inat 'evet' demeliyiz.

HERKES SANDIĞA GİTMELİ

 Bu referandum, darbeler döneminin de bitmesi anlamına geliyor. 'Çok rahat bir referandum olur, sandığa gitmeye gerek yok' demeden, herkes gidip oyunu mutlaka kullanmalı. Anayasa değişikliklerinde vatandaş onayı ne kadar yüksek olursa sonuç o denli değerli olacaktır. Cumhurbaşkanı-hükümet çatışmasının önlenmesi, yargının tarafsızlığı, dinini yaşamak isteyenlere gerici, yobaz ve çağ dışı yakıştırmalarının yapılmasını önlemek, terör örgütleriyle etkin mücadele etmek, Türkiye'yi kutuplaştırmak isteyenlere izin vermemek için 'evet' demek zorundayız. Sadece kendimle yetinmeyeceğim. Kapı kapı dolaşıp dilim döndüğünce insanlara niçin 'evet' demeleri gerektiğini anlatacağım. Bir baba, bir dede olarak evlatlarımın ve torunlarımın geleceği için 'evet' diyorum. FETÖ'cü teröristlerin inadına, o alçak vatan hainleriyle daha etkin ve hızlı bir mücadele için 'evet' diyorum.

 

basliksiz-1-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum