İpekyolu Belediyesinden Muhtarlarla Stratejik Planlama Toplantısı 

İpekyolu Belediyesinden Muhtarlarla Stratejik Planlama Toplantısı 

İpekyolu Belediye Eş Başkanları Azim Yacan ve Şehsade Kurt, 5 yıllık stratejik plan toplantıları kapsamında muhtarlar ile bir araya geldi.

‘İpekyolu Belediyesi 2019-2024 Stratejik Planlaması’ kapsamında toplantı dizilerini sürdüren Eş Başkanlar Şehsade Kurt ve Azim Yacan, bu çerçeve de muhtarlarla bir araya geldi. Toplantı belediye konferans salonunda Yacan ve Kurt’un yanı sıra, birim amirleri ve muhtarların katılımı ile gerçekleştirildi.

Kentin 5 yıllık temel ihtiyaçlarının belirlendiği ‘Stratejik Planlamanın’ kentin bütün sivil dinamiklerinin katılımı ile hazırlanmasına büyük önem atfettiklerini belirten Eş Başkan Kurt, “Bu doğrultuda her biri halkımız tarafından seçilmiş olan muhtar arkadaşlarımızı, bu önemli planlamalara dâhil ederek halkımıza hızlı ve doğru hizmet üretmeye çalışacağız. Muhtarlarımızın öneri ve görüşleri bizim için önemlidir. Bu toplantıyla 5 yıl içerisinde halkımız için yapmamız gereken tüm hizmetleri hep birlikte belirleyeceğiz” dedi.

Eş Başkan Kurt ayrıca bu yönlü stratejik planlama toplantılarının kadın kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla devam edeceğini aktardı.  

Toplantıda konuşan Eş Başkan Yacan ise, göreve başlar başlamaz yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini ve bu nedenle uzun süredir tüm muhtarlarla bir araya gelme planlarının bu güne nasıp olduğunu belirtti. Yacan, belediye bünyesinde muhtarlar müdürlüğünün kurulu olduğunu hatırlatarak, “Muhtarlarımız mahallelerinde tespit ettikleri tüm sorun sıkıntıları A dan Z ye kadar, her ne varsa bir rapor haline getirip Muhtarlar Müdürlüğümüze iletsin. Halı hazırda tespitlerimizin yanında muhtarlarımızın hazırlamış olduğu raporlardan da yararlanarak eksiksiz bir çalışma yürütmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bunun bir başlangıç toplantısı olduğunu ifade eden, Yacan, bu yönlü bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, “Aynı zamanda bizlerde bizzat mahallelere gelip sorunları yerinde görüp birlikte değerli halkımız için çalışacağız” diye kaydetti.

Toplantıda öneri ve eleştirilerini dile getiren muhtarlar, ayrıca yapılan çalışmalardan dolayı da Eş Başkanlar Kurt ve Yacan’a teşekkürlerini sundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.