İnstegram fenomeni Akdağ'ın mutlu günü

İnstegram fenomeni Akdağ'ın mutlu günü

Hakkarili İnstegram fenomeni Necdet Akdağ Mardin Kızıltepeli Devran Kanat ile Hakkari’de iki gün iki gece süren görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Sosyal Medya hesabı İnstegramda yaptığı Kürtçe Dublajlar ile fenomen olan Hakkarili Necdet Akdağ Mardin Kızıltepeli Devran Kanat ile dünya evine girdi. 

Akdağ ve Kanat Çifti için Hakkari Sümbül Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan ve Hakkari eski milletvekili Milletvekili A. Muttalip Özbek’in sağdıçlığını yaptığı düğüne Hakkari eski milletvekili Nihat Akdoğan ve siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, kanaat önderleri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

İki gün iki gece süren düğünde damat Akdağ yöresel elbiseleri tercih ederken gelinin de gelinlik giymemesi dikkat çekti. 

Davetlilerin Kürtçe müzikler eşliğinde kol kola girerek doyasıya halay çektiği düğünün ilgi odağı olan Hakkarili İnstegram Fenomeni Necdet Akdağ mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti. 
Sağdıç A. Mütalip Özbek ise düğün törenlerine gerek il dışından gerekse de civar köylerden gelerek kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.