Instagram'a iki yeni özellik geliyor

Instagram'a iki yeni özellik geliyor

Popüler sosyal medya platformu Instagram, masaüstü versiyonu için 2 yeni özellik geliştirdi.

Instagram, herkesin Hikayeler özelliğine erişebilmesine imkan sağlamaya çalışan Instagram, masaüstü versiyonu için iki yeni özelliğini açıkladı. 

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesindeki popüler paylaşım platformu Instagram'a gelen yeni özellikler, kullanıcılara websitesi üzerinden hikaye paylaşabilme ve gönderi kaydedebilme imkanı tanıyor.

Sosyal paylaşım platformuna masaüstünden giriş yapan kullanıcılar, internet sayfasında Instagram akışının sol üst köşesindeki kamera ikonuna tıklayarak kütüphaneden görsel seçip hikaye olarak paylaşabilecek.

Kullanıcıların isterlerse hikayeye metin ekleyebilecek ve metnin rengini değiştirebilecek.

Buna ek olarak, instagram.com'da gönderi de kaydedilebilecek ve sayfanın sağ üst köşesindeki 'bookmark' (yer işaretleri) ikonundan bu gönderiler tekrar görülebilecek.

Instagram tarafından tüm bu özelliklerin önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılara sunulacağı belirtildi. (Digital Age)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.