İnce: Erdoğan saraylı, ben milletin evladıyım

İnce: Erdoğan saraylı, ben milletin evladıyım

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hatay'da konuştu. 'Erdoğan saraylı, ben milletin evladıyım' diyen İnce seçirilir seçilmez yapacaklarını anlattı.

Hatay'da konuşan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin konuşmasından satırbaşları: 

Seçilir seçilmez 'Ben milletvekili lojmanlarında oturmam, Keçiören'de milletle birlikte oturacağım' dedi. İnsanlar da 'ne güzel' dedi. Sonra Keçiören onu kesmedi, Çankaya ona yetmedi. 1157 odalı saray yaptırdı. O artık 2002'deki Erdoğan değil. O saraylı, ben ise milletin evladıyım. "

İnce, seçilirse ilk 100 gün içinde yapacaklarını şöyle sıraladı:

"OHAL'i kaldıracağım,

Merkez Bankası özerk olacak,

Bakanlar Kurulu toplumun tüm kesimlerini kapsayacak, liyakat esas olacak,

PKK, IŞİD, FETÖ gibi terör örgütleriyle amansız bir mücadele vereceğim,

Türkiye'nin Şam büyükelçisini hemen atayacağım, Suriye içinde ve dışında yaşayanlar için BM nezdinde bir seçimi desteklemeliyiz. Projemiz Türkiye'de, bölgede, dünyada barış,

Cumhurbaşkanı salona girdiğinde ayağa kalkmayacak yargıçlar arıyorum,

Hiçbirinizin telefonu dinlenmeyecek, şeref sözü. KHK'lar ile işten atılanlar, haklarına dava açılmışsa sonunu bekleyeceğiz, açılmamışsa hemen işe dönecekler,

Kapatılan askeri kurumlar hemen açılacak,

Medya Erdoğan'a yaptığı yalakalığın aynısını yapacak, ben istemiyorum,

Bölünen üniversitelerin tamamı yeniden birleştirilecek, öğretmenlere mülakatı kaldıracağız

Kibir dolu, herkese tepeden bakan, her şeyi bilen, arkadaşlarına sırt çeviren bir Erdoğan var artık. Partisinin adında olduğu gibi 'adalet, kalkınma' demiyor, 'kıraathane' diyor. 'Bedava kek'e kanan varsa, şeker fabrikalarının hepsini sattı, kekler şekersiz olur. Erdoğan artık hayalleri, heyecanı olmayan, yorgun bir adam."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.