İmamoğlu: Umuyorum bölgedeki kaos bir an önce biter

İmamoğlu: Umuyorum bölgedeki kaos bir an önce biter

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Türkiyemizin güneyinde yaşanan sorunların bir an önce bitmesini, Suriye ve çevresine barış gelmesini diliyoruz” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 Kasım’da "İstanbul senin, durma koş!" sloganıyla gerçekleşecek Vodafone 41. İstanbul Maratonu’nun basın toplantısında konuştu. 

Türkiye’nin bulunduğu konum gereği dünyanın en özel noktalarından birine sahip olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Dolayısıyla tüm iyi şeylere simge olmak zorundayız. Barışa, huzura, demokrasiye, özgürlüğe…” ifadelerini kullandı. 

“Türkiyemizin güneyinde yaşanan sorunların bir an önce bitmesini, Suriye ve çevresine barış gelmesini diliyoruz” diyen İBB Başkanı, “Umuyorum, bu bölgedeki kaos bir an önce biter ve hep beraber barış için mücadele ederiz” diye konuştu ve ekledi: 

Barış için mücadele eden ve hayatlarını kaybeden şehitlerimize rahmet diliyorum. O anlamda bu koşunun barışa büyük bir mesaj vermesini diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.