İmam nikahlı karısını öldüren zanlı polise teslim oldu

İmam nikahlı karısını öldüren zanlı polise teslim oldu

İmam nikahlı karısı 20 yaşındaki Kader Özdemir'i bıçaklayarak öldüren 27 yaşındaki Halit Çançin devriye görevini yapan polislerin yanına gelerek eşini öldürdüğünü itiraf etti. Olay yerinde gözaltına alınan Çançin çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay 2 gün önce Van'ın Edremit İlçesi'ne bağlı Şabaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Halit Çançin, imam nikahlı eşi ile arasının bozuk olduğu ve eşinin kendisini aldattığından şüphelemesi üzerine eşi Kader Özdemir'i abisinin evinden alarak kendi evine getirdi. Burada eşi ile tartışan Çançin daha sonra eşinin önce boğazını sıktı ardındanda defalarca bıçakladı. Çançin imam nikahlı eşi Kader Özdemir'i defalarca bıçakladıktan sonra evden ayrıldı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan ambulasla hastaneye kaldırılan Kader Özdemir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

POLİSE TESLİM OLDU

Yaşanan olayla ilgili inceleme yürüten Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eşini bıçaklayarak öldüren Halit Çançin'ın yakalanması için çalışma başlattı. Aynı gün saat 17.00 sıralarında İpekyolu Caddesi üzerinde devriye görevini yapan polisleri gören Halit Çançin, polis ekiplerinin yanına gelerek, "Ben eşimi bıçaklayarak öldürdüm" itirafında bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Çançin Van Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki ifadesinde herşeyi itiraf eden Çançin, eşi ile arasının bozuk olduğunu, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini ve bu sebeple olay günü eşini abisinin evinden alarak kendi evine götürdüğünü, eşinin önce boğazını sıktığını, ardından da defalarca bıçakladığını ardından ise ikametten ayrıldığını söyledi. Cinayeti itiraf eden Çançin dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

ss_c04e68e9497e6d277347-001.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.