İl Milli Eğitim Müdürü Gür'ün öğretmenler günü mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Gür'ün öğretmenler günü mesajı

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Bir yıldızım ben, karanlık geceleri süsleyen… 
Senden aldığım ışıkla parlarım ancak… 
Geceleri, gökyüzünü ışıl ışıl yıldızlar kaplarken 
Sen ortalarda görünmezsin… 
Güneşim sensin öğretmenim… 
Senin aydınlığındır benden yansıyan…  
 
Kıymetli meslektaşlarım, ne mutlu ki kalpleri fetheden saygın bir mesleğin neferleriyiz. Yaratılanı severiz yaratandan ötürü, şiarıyla dokunmaya devam edeceğiz küçücük ellere, kocaman yüreklerimizle...

Teknoloji eğitimde ne kadar etkili kullanılırsa kullanılsın eğitimin ana unsuru her zaman bizler olacağız. Öğrencinin başını okşayacak şefkatli bir öğretmenin eline, minik yürekleri dolduracak sıcak bir öğretmenin tebessümüne, karanlıkta kaybolan öğrenciye ışık olacak bir öğretmenin bakışına her zaman ihtiyaç olacaktır. 

Salgının ilk gününden itibaren öğrencilerde öğrenme kayıplarının olmaması için gerektiğinde gecemizi gündüzümüze katarak anne baba yarısı oluyor, pek çok sorun ve sıkıntıyla karşılaşıyoruz; ancak şefkat, sabır, metanet, cesaret ve sağduyu ile öğretmenlik mesleğini icra etmeye; yavrularımızı, canlarımızı, geleceğimizi yeniden sabırla, ilimle, irfanla inşaâ etmeye kararlılıkla devam ediyoruz.

Bir dokunuşuyla, bitti denilen yerde yeni başlangıçlara kapı açan öğretmenlerim. İyi ki varsınız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta, “Milletleri Kurtaranlar Yalnız ve Ancak Öğretmenlerdir.” diyerek bizlere bu vatanı emanet eden Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, verdiğiniz emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür eder,sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.  "

1-20201124093320.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.