Yüksekova'da köy yolları asfaltlanıyor

Yüksekova'da köy yolları asfaltlanıyor

Hakkari İl Genel Meclisi Başkanı Gülizar İliş meclis üyeleri ile beraber İl Özel idaresi tarafından Yüksekova'ya bağlı köylerde yapılan yol ve içme suyu çalışmalarını denetledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Hakkari İl Özel İdaresi'nin il meclisi kararı doğrultusunda 2017 yatırım programına aldığı içme suyu ve köy yollarını asfaltlama çalışmaları devam ediyor. İl Genel Meclisi de planlı ve programlı çalışmaları yerinde inceliyor. 

İl Mclis Başkanı Gülizar İliş beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte Yüksekova ilçesinde yapımı biten Çukurca; Aşağıuluyol ve Yukarıuluyol köy yollarının asfaltlama çalışmaları yerinde inceledi. 

İliş ve beraberindeki meclis üyeleri yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında biligi aldılar.

Yaptıkları denetimler ile ilgili kısa bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Gülizar İliş, il meclisi olarak halktan ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçların belirlendiğini, hzırlanan projelerin ilgili makamlara sunulduğunu söyledi. 

İliş, il genelinde yapılan çallışmaları yerinde denetlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

yoll.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.