İklim, cam balkon ve Alüminyum hizmete açıldı

İklim, cam balkon ve Alüminyum hizmete açıldı

Hakkarili girişimci Mahmut Duman, Van, İpekyolu Serhat mahallesi, Egemenlik caddesi üzerinde,İklim, cam balkon ve Alüminyum adlı iş yerini hizmete açtı. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Girişimci Mahmut Duman, Hakkari, Van ve ilçelerine, Alüminyum doğrama, Cam balkon, Alüminyum küpeşte fotosel kapı, Otomatik kepenk, cephe giydirme hizmeti vereceği ve 8 kişinin istihdam ettiği Cam balkon ve Alüminyum adlı iş yerini hizmete açtı.

15 yıldır bu sektörde çalıştığını belirten girişimci Mahmut Duman, 7 gün 24 saat teknik destek ve keşif hizmeti sunduklarını belirtti.

Duman; 'Cam Balkonlar iş yeri ve evlerinizde açık alanların ek kapalı alanlar oluşturması ile katlanabilir özelliğiyle açık alanların istenildiği zaman tekrar kullanıma kazandırılmasını sağlar . Cam Balkon kullanıldığı alanlarda ısı değerinin artmasıyla enerjide tasarruf sağlar. Cam balkonlar estetik yapısıyla uygulanan yapıların değerinin artmasına katkı sağlar. Cam balkon sistemleri  kullanılan (yüksek dayanıklı cam) tamperli camlar sayesinde hırsızlık riskine karşı en iyi önlemi sağlar. 

Cam balkonlar çeşitli renklerde olup, betonarme yapınıza uygun renk ile estetiği bozmaz ideal görüntü sağlar. 7 gün 24 saat teknik destek hizmetiyle sunacağımız uygun fiyatları görmeden cam balkon taktırmayınız. Bizimle görüştükten bizi tercih edeceğinize inancımız tamdır.  İklim, cam balkon ve Alüminyum, ince işçiliği, yılların tecrübeli ustalarıyla üretim ve montaj sağlayarak satış sonrası çıkabilecek sorunları en aza indirmiş ve müşterilerinin teveccühünü kazanmıştır''

ADRES; Van, İpekyolu, Serhat mahallesi, Egemenlik caddesi üzerinde, Hayat hastanesi yukarısı

İLETİŞİM; 0544 683 29 09

1-20200817125625.jpg2-20200817125625.jpg3-20200817125625.jpgunnamed-(2)-105.jpgunnamed-095.jpg

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.